Neulojan suuri silmukkakirja

Kattava lähdeteos sisältää yli 250 neulosmallia kaikkein yksinkertaisimmasta aina oikein -neuloksesta vaativiin intarsiakuvioihin.
Kutakin neulosmallia havainnollistaa valokuva valmiista neuleesta ja tiivis ruutupiirrosmuotoinen mallikuvio
Kirjan käyttöohjeet ja tarkka lista käytetyistä symboleista ovat apuna niin aloittelijoille kuin kokeneemmille neulojille
Kirjan lopussa esitellään myös joukko helmi- ja paljettisomisteisia neuloksia.

Show.jpg

 

 

 

 

 

 

Neulotut nallet

Söpöysvaroitus! Nämä neulotut nallet ovat niin hellyttäviä, että on vaikea valita, minkä niistä neuloisi ensimmäiseksi - unisen koalakarhun, reippaan pandan, pikkuruisen vauvanallen, superpörröisen supernallen... vaiko jonkun muun Rachel Borellon toinen toistaan suloisemmasta pehmoisesta nallehahmosta. Kirjan ohjeilla syntyy kymmenen erilaista nallea ja niille jokaiselle omat pukevat asusteet. Yhdestä lankakerästä saat useammankin nallen, ja pikkuruisiin vaatteisiin ja varusteisiin riittävät pienetkin keränloput.

Show-1.jpg

 

Värikkäät silmukat : 20 kaunista neuleprojektia ja ideoita värienkäyttöön

Neulomisen jännittävimpiä puolia on, että väreillä voi luoda neuleisiin mielenkiintoisia silmukoita, kuvioita ja pintoja. Kahdenkymmenen upean vaate-, asuste- ja sisustusneulemallin ohella kirja tutustuttaakin lukijan neulojan väriteoriaan: opastaa lankojen värien ja kuvioiden käytössä, mistä on iloa niin aloittelevalle kuin kokeneelle neulojalle. Näytä todellinen minäsi käyttämällä neuleissa värejä! Erika Knight on arvostettu englantilainen neule- ja virkkaussuunnittelija, jonka tavoitteena on välittää omaa intohimoaan tarjoamalla yksinkertaistettuja ja kiehtovia käsityöprojekteja lukijoilleen. Oman lankamallistonsakin suunnitelleelta käsityötaiturilta on aiemmin julkaistu suomeksi kirja Tyylikkäät silmukat - 20 inspiroivaa virkkausohjetta (2013).

Show-2.jpg

 

Neulotut kukkatilkut : 75 kaunista mallia iiriksestä lumikelloon

Kukkatilkut ovat mainioita käsitöitä liikkuvaisille neulojille: muutaman tilkun tarvikkeet kulkevat mukana niin loma- ja työmatkoilla kuin kyläreissuillakin. Tämän kirjan kansien sisään kätkeytyy upea kokoelma neulottuja kukka-aiheisia tilkkuja yksinkertaisista, kulmasta kulmaan neulotuista ruuduista pyörönä neulottuihin taidokkaisiin geometrisiin muotoihin. Tilkuissa käytetään monia eri tekniikoita. Kirja sisältää jokaiseen tilkkuun sanalliset ohjeet, joita on täydennetty tarpeen mukaan havainnollisilla kaavioilla. Tekniikkaosio palauttaa mieleen neulonnan perusasiat, ja kirjan loppuun on koottu inspiroivia mallitöitä antamaan ideoita tilkkujen yhdistelyyn ja käyttöön.

 

Show-4.jpg